impian anna

salam...
hari ni demam da makin okay, cuma selsema pulak makin menjadi2.. mleleh je spnjang mase.. haihh.. naik rimas pulak.. semalam abg ajak g icty, tp aku xikot sb, yela da hingus meleleh2, xkan nk pegy kot. hohoho. lagipun, semalam aku tgah semangat buat calculus. aku ni xpandai. study pulak malas. ntah bila la aku ni nak berubah. haihh.. tu yang buat2 rajin study tu~

dulu aku pandang blog ni ntah pape act. macam bosan nak mampos. acc blog yang dulu pun aku da lupa. tp semenjak 2 menjak ni, untuk mengisi kebosanan aku yang di tahap melampau ini, aku mencuba blog. hee~ maklumlah,org xde pakwe....

hari ni aku nak hitung semua impian aku yang TAK TERCAPAI...! hahaha.. banyak kot. aku nak list 10 dulu. huhu~

  1. aku tak pernahpun g picnic ngan my family. huk2... jeles kot bile member2 citer dorg g picnic ngn family dorg. (aku nk g beach act, tp umi aku xsuke beach..aduhh)
  2. untuk sekian kalinya aku teringin sangat nak jumpe ex aku. penah jumpe dy skali je kot. tu pun time 2007. lame an...? dekat 5taon da.. 
  3. aku nak mintak maaf kat sorg ustaz aku ni. time budak2 dulu xsuka praturan2 ni. bukan aku je, mesti ramaikan yang suka langgar peraturan ni...? tambah2 budak2 hostel. lagi2 budak SBPIK..! saya banyak buat jahat dulu. maafkan saya ustaz.. hee~ 
  4. aku nak beli hadiah tuk umi+abah aku. tapi aku xthu nk beli ape.. ade cadangan?
  5. aku nak bawak moto tp aku takooootttt...! nak bawak kete pun aku takoooottt...! susa betol nk tanam self-confident nie...hurmm "(
  6. aku nak lari 1.5km dengan maintain.! xnak sempot2. haha. yang ni ngarot sikit. sb aku dengki tgk membe aku lari.. aku ni, lari sikit pun da tercungap2..
  7. aku nak makan ikan patin masak tmpyak yang mak Amin masak lagi. sedapppp! asal aku makan kat kedai, mesti aku akan cuba kuah ikan patin, mane tahu kot2 same ngan mak Amin masak 2. tapi malangnye, xjumpe2pun ag yang sebijik, sampai skrg.. :(
  8. aku nak hanging out ngan Siti Nur Fadhilah Mat Jusoh n Nur Farah Ain Jasmari. aku rindu korang. korang mesti da xrindu aku kan..? hurm
  9. aku nak kurussssss! target 45kg. ntah bile la nk tercapai. ada tips x...?
  10. yang terakhir, yang paling aku sdey, aku nak sgt tengok ex aku lari. hmm.. dy sprinter. lame da kot aku simpan impian ni. agak2 bile la ek tercapainye.

~byk pulak aku sebut sal ex aku ni. maklumla, aku anggap dy cam abang aku. huhu~ miss u abg!
thats all lah. nt ade masa, banyak lagi aku nk mengarut.. huuu~
salam....


No comments: