apa jadi minggu ini?

assalamualaikum..

malam ni, da nak balik umah da. weee~ suka2~ -_-
minggu ni, penat gile. banyak test, quiz, assignment, paperwork n macam2 lagi lah. biasa la, budak U la katakan.. hehe~ dalam banyak2 hari minggu ni, tak suke hari rabu.. huk2.. hari rabu merupakan hari yang paling malang buat aku. meh nak wat sinopsis sikit pasal minggu ni by day..

isnin
*rasanya tak de pape kot. as usual.

selasa
*hari tu, kami sedaya upaya menyiapkan report BEL. dengan harapan, madam tak marah kami. sebab dia pernah panggil kami "MISS LATE COMERS" haha~ kitorang lambat sebab nak print report punya pasal. uishh. langsung tak appreciate. hehe~ at least kami datang gak kelas. lambat 10minit je pun. hmm.

rabu 
*dengan yakinnya, kami jadi group first tunjuk report kat madam. alahai. apakan daya, usaha kami, useless~
then, kami siap dapat title "YOU'RE  THE WORST GROUP IN THE WORLD!" kami hanya mampu tersenyum. luka dihati tak siapa yang tahu. haha~ its okay madam. insyaALLAH, we'll make you proud! JANJI...hehe~ tapi, ada group yang lagi teruk la madam... sampai hati madam cakap cam tu kat kami...haha~ ni la muke2 yang kena marah tu.. kesian kami.. ngeh2



khamis
*jadual paling pack hari khamis la. penattttt~ @__@
dari pukul 8.30 am till 7.15 pm. memang memerlukan tenaga yang banyak. huhu~ tapi aku suka hari khamis. dapat jumpa someone! jengjengjeng... siapakah orang nya..? biarlah rahsia~

jumaat
*lupa nak cerita, yang minggu ni, minggu test seminggu. huhu~ sebab hari selasa hari tu test classical mechanics, khamis test pyhsics, jumaat test linear algebra. semuanya aku pakai konsep redha tanpa berusaha. haha~ eiiii...teruknya aku ni... janji, tak nak da main2... aku tak sanggup dapat kosong lagi. huk2.. dan, malam ni, da nak balik. lama da kot tak balik... rindu rumah, rindu adik2. 

~moge2 perjalanan kami selamat.. aminnn >____<

wasalam..





No comments: