~rentetan hidup~



Assalamualaikum… -_-

Today is my umi birthday…090412…tapi xcall pun lagi umi wish happy birthday…
Actually, aku tak tahu nak bagi hadiah ape…hmm…tu yang xcall2 agi umi tu…
And aku nak buat pengakuan jujur, yang aku xpernah kot bagi hadiah pape kat my umi+abah…hee~
Bukan ape, aku  tak tahu nak kasi ape act…huhu…<alasan je>

# im sorry umi…hurm…insyaALLAH hadiah yang along akan bagi umi nt, yang memang xley la nak beli ngan duit… along harap umi doakan along… moge2 along dapat capai ape yang along nak bagi kat umi 2…insyaALLAH…. Along akan berusaha b’sungguh2…! i promise >_<

#sekarang ni, ase macam banyak sangat dugaan… kadang2 ase macam pressure sangat… ya ALLAH kau kuatkanlah hati hambamu ini dalam menghadapi liku2 kehidupan ini… lately jugak, macam makin kerap pulak fikir dia… orang yang aku tak mahu ingat langsung, tibe2 muncul balik dalam kepala aku ni… haihhh… ya ALLAH, dugaan apakah lagi..? hmm

# Quote “THE BEST FOR ME IS YOU” aku still ingat sampai sekarang… hmm… juga satu dugaan buat AnnaFarhana!! Ahha~ susahkan nak lupa first sight punye love...? hehe...
               
 *awak, being alone is nothing. Actually, its make me think a lot.  Mekaseh ea awak >_<..  jujur, sy syg awk, sy tak marah, juga sy tak dendam, cuma sy kecewa, bukan sb awk tp sb sy ni bodoh...ahha o.O

# tadi, hujan lebat gile… malang tak berbau, aku tergelincir di depan khalayak ramai… macam ‘S’ je… maluuuu… bila sampai bilik, kaki ngan lutut sakit… adoiii… lebam… gelojoh betul... jadi moral value nye, beringat sebelum kena… huhu~ nt jadi cam aku... huk2 ~_~


2 comments:

siti noorhajar binti mohamed saufi said...

salam..hey nice blog! follow mine ^_^

http://penhijaupenpink.blogspot.com/

anna farhana said...

wasalam....thanks ek...