My Favourite

untuk menghilangkan kegelisahan yang melanda, tibe2 terfikir nak buat benda ni. "SAYA GILA KOREA" haha~ yela, tadi balik2 kelas dapat mesej, y no celcom da tak boley guna. huk2. hilang bonus hari jadi aku. haihhh. malang tak berbau @____@
dari aku duk sedih2, baik aku buat benda yang boleh wat aku happy. hee~
back to "SAYA GILE KOREA" ada beberapa pelakon ni, memang aku minat la. hehe~
ni la mereka. huhu~ >_____<

they'll y I admire the most!!

            
sape2 yang minat korea, mesti kenal dia ni kan..?
KIM HYUN JOONG.
first time tengok dia berlakon BOF.
fuhh. memikat hati ah.
ohhh. aku tergoda. ahha~
ni, rapper for 2PM. cute. hehe~
OK TEAC YEON.
suka dia sb watak yang dia dalam Dream High cool.

ni LEE MIN HO.
lama da kot minat dia, dari zaman muda2 lagi.
dia famous kot.

dia ni blakon dalam "Seducing Mr. Perfect".
movie first dia yang aku tengok.
DANIEL HENNEY. 
kalau boleh, insyaALLAH, my future husband nak yang macam dia...haha~

ni pulak CHOI SIWON
. tak tahu la macam mane boleh suka dia....
tapi dia, gile cool ah. dan juga, dia kacak. ahha~

No comments: