MAAFKU PINTA 

Sem 2 da nak habis… 2 paper pun dah lepas… fuhhh… 3 more to go…
hmm, tapi ada something yg tak berubah dalam diri aku ni… ‘MALAS’… haihh… memang susahla nak hilangkan perasaan malas tu… huhu… mungkin juga aku tak pernah cuba… haha

Kali ni bukan nak cakap pasal malas tapi ‘MAAF’… rasa macam banyak sgt buat salah kat orang… kalau nak ingat semua, memang tak la…
 hmm…ada beberapa orang yg ‘WAJIB’ aku minta maaf…
mungkin maaf sbb :-
ü  Terkasar bahasa lalu mengguris perasaan…
ü  Terguna duit lalu ku lupa mahu pulangkan… <kalau ada mitak la… hee>
ü  Termarah tak tentu pasal lalu bermasam muka…
ü  Tercakap banyak lalu mengganggu ketenangan hidup kamu2…
ü  Tercerita benda yg tak patut lalu mengundang kebosanan…
ü  Terpaksa melayan kerenahku lalu menghabiskan kreditmu…

àmaaf ku pinta… L

permohonan MAAF secara terbuka kepada mereka di atas...
huhu... sorry :)

Dan, macam2 lagi perkara yg membuatkan Noorfarhana Mat Yusoff ini perlu untuk meminta maaf…
Terlajak kata mmg tak boley la nak delete, sama la jugak macam kita tersilap send mesej yg xpatot… huhu~

dan juga maaf dipinta kepada yg bagi lagu ni...




*ramai yg kata lagu ni ganas, tp janji aku suka... haha
and, ada sbb kenapa aku suka lagu ni... <3

No comments: