saat2 yg tak dapat dilupakan~

hmm...


lately, penat sangat rasa... macam2 yang jadi... yg paling aku  tak puas hati, fb kena hack... apela nasib badan... dahla orang tu siap call<vidoe call> member2 aku... girl saja pulak tu... sampaikan cikgu aku pun dia call... kenapa...? dah gatal sangat ea...?haha... dugaan2 @____@



 report belanjawan, aku tak usik pape lagi... nak kata malas, tak... nak kata busy pun tak... ntahla... haha... mungkin sebab aku da ada kesedaran untuk belajar kot... maklumlah, final tak lama lagi kot... nak dapat 3.98 macam dia, memang tak mampu la... haha...
so, aku nak target DL, cukup lah untuk sem ni...

ada lagi yg menyedihkan aku... aku ter'MARAH' pres aku... so sorry okay...? anna tak sengaja... hmm... 
sape yg suka dia kena marah..? mesti tak kan... jahatnya aku...



minggu ni jugak, shooting dah settle... tapi nk edit pulak 1 hal... dalam group ada boy sorang, tapi ntah pape... haihhh...
report BEL pun dah selamat kot sampai ke tangan KAK JOTHY... huhu... bagi la kami extra mark miss...haha >___<



before tu, ahad lepas kami ada dinner... kami pulak tu yang handle... tapi ALHAMDULILLAH... segalanya berjalan lancar... biarpun banyak ketegangan yg terjadi before berlangsungnya dinner tu... huhu... thanks to all my classmate, AS2032M... (thanks yg special buat transport supporter.... hoho... lain kali tolong lagi ye...?)

hmm... final memang tak lama da... harap2 semuanya berjalan lancar... amin...

kami adalah penyambut tetamu yang baik...heee~

bersama, lebih baik >___<

kami model colgate...ahha...
semestinya...huhu
classmate yang ohsem....huhu
semuanya cantikkk... hmm
*tengokla classmate sape...haha

hmm.. banyak lagi pic, tapi ini saja yg mampu untuk dipersembahkan buat mase ni...
bye >___<

No comments: