bersama mereka buat aku lebih bersyukur :)

haha, tajuk macam suspens je, 
act aku nak upload pic yang aku gi rumah anak yatim weekend haritu :)

ni, bukanlah first time aku gi rumah anak yatim.
dulu dah pernah pergi, time form3.

apa yang best, anak2 yatim kat sana, semua budak2 kecik, 4-6 tahun.
semuanya comellll, uihh, geram.


akak2 cutee <3

wahh, gembiranya kami :p
ni lah rumah anak yatim tuu

sememangnya kak ira memang ada bakat jaga budak, haha
                           
sebelum aktiviti start
ni adik aku, nama dia hani, sedih nak pisah ngn dia, huk2

ni group aku, weeee~

muka candid yang ayu, huhu

muka candid yang buruk, haha

No comments: