apa jadi minggu ini?

assalamualaikum..

malam ni, da nak balik umah da. weee~ suka2~ -_-
minggu ni, penat gile. banyak test, quiz, assignment, paperwork n macam2 lagi lah. biasa la, budak U la katakan.. hehe~ dalam banyak2 hari minggu ni, tak suke hari rabu.. huk2.. hari rabu merupakan hari yang paling malang buat aku. meh nak wat sinopsis sikit pasal minggu ni by day..

isnin
*rasanya tak de pape kot. as usual.

selasa
*hari tu, kami sedaya upaya menyiapkan report BEL. dengan harapan, madam tak marah kami. sebab dia pernah panggil kami "MISS LATE COMERS" haha~ kitorang lambat sebab nak print report punya pasal. uishh. langsung tak appreciate. hehe~ at least kami datang gak kelas. lambat 10minit je pun. hmm.

rabu 
*dengan yakinnya, kami jadi group first tunjuk report kat madam. alahai. apakan daya, usaha kami, useless~
then, kami siap dapat title "YOU'RE  THE WORST GROUP IN THE WORLD!" kami hanya mampu tersenyum. luka dihati tak siapa yang tahu. haha~ its okay madam. insyaALLAH, we'll make you proud! JANJI...hehe~ tapi, ada group yang lagi teruk la madam... sampai hati madam cakap cam tu kat kami...haha~ ni la muke2 yang kena marah tu.. kesian kami.. ngeh2



khamis
*jadual paling pack hari khamis la. penattttt~ @__@
dari pukul 8.30 am till 7.15 pm. memang memerlukan tenaga yang banyak. huhu~ tapi aku suka hari khamis. dapat jumpa someone! jengjengjeng... siapakah orang nya..? biarlah rahsia~

jumaat
*lupa nak cerita, yang minggu ni, minggu test seminggu. huhu~ sebab hari selasa hari tu test classical mechanics, khamis test pyhsics, jumaat test linear algebra. semuanya aku pakai konsep redha tanpa berusaha. haha~ eiiii...teruknya aku ni... janji, tak nak da main2... aku tak sanggup dapat kosong lagi. huk2.. dan, malam ni, da nak balik. lama da kot tak balik... rindu rumah, rindu adik2. 

~moge2 perjalanan kami selamat.. aminnn >____<

wasalam..





zaman dolu2.. @_@

Tersebutlah kisah di mana 7 perempuan terpaksa menghabiskan masa lebih kurang 2 tahun sekelas dengan beberapa lelaki yang entah pape...haishhhh~
banyak memori yang tercipta...ahha~


ni my classmate...miss them very much...

 

*disebabkan kelas kotor, kami terpaksa memakai baju sekolah sewaktu prep...ishh2x~{khusyuk aku study...hee~}


*kami cantikkkkk >____< 

{kalau hari jumaat je, banyak je alasan yang aku bagi kat pengawas sb malas pakai kain songket punye pasal...}


*yang kt tengah tu, bapak orang ye...hoho


~rindunya kat mereka~_~...harap2 kita boleh jumpe lagi nanti..:)



~rentetan hidup~



Assalamualaikum… -_-

Today is my umi birthday…090412…tapi xcall pun lagi umi wish happy birthday…
Actually, aku tak tahu nak bagi hadiah ape…hmm…tu yang xcall2 agi umi tu…
And aku nak buat pengakuan jujur, yang aku xpernah kot bagi hadiah pape kat my umi+abah…hee~
Bukan ape, aku  tak tahu nak kasi ape act…huhu…<alasan je>

# im sorry umi…hurm…insyaALLAH hadiah yang along akan bagi umi nt, yang memang xley la nak beli ngan duit… along harap umi doakan along… moge2 along dapat capai ape yang along nak bagi kat umi 2…insyaALLAH…. Along akan berusaha b’sungguh2…! i promise >_<

#sekarang ni, ase macam banyak sangat dugaan… kadang2 ase macam pressure sangat… ya ALLAH kau kuatkanlah hati hambamu ini dalam menghadapi liku2 kehidupan ini… lately jugak, macam makin kerap pulak fikir dia… orang yang aku tak mahu ingat langsung, tibe2 muncul balik dalam kepala aku ni… haihhh… ya ALLAH, dugaan apakah lagi..? hmm

# Quote “THE BEST FOR ME IS YOU” aku still ingat sampai sekarang… hmm… juga satu dugaan buat AnnaFarhana!! Ahha~ susahkan nak lupa first sight punye love...? hehe...
               
 *awak, being alone is nothing. Actually, its make me think a lot.  Mekaseh ea awak >_<..  jujur, sy syg awk, sy tak marah, juga sy tak dendam, cuma sy kecewa, bukan sb awk tp sb sy ni bodoh...ahha o.O

# tadi, hujan lebat gile… malang tak berbau, aku tergelincir di depan khalayak ramai… macam ‘S’ je… maluuuu… bila sampai bilik, kaki ngan lutut sakit… adoiii… lebam… gelojoh betul... jadi moral value nye, beringat sebelum kena… huhu~ nt jadi cam aku... huk2 ~_~


cantikkan dia...?

Noor Neelofa bt Mohd Noor.... kamu2 ni kenal tak dy...?
sejak member ajak tgk cite Azura awal bulan lepas, aku jadi suka stalk about Neelofa ni....
bukan apa, aku suka la tgk muka dy.. cantik sangat.... 
dahla cute je... hehe
dy ni budak straight A's kot...hebatkan...?

Neelofa+1 GAMBAR GAMBAR NEELOFA | PEMENANG DEWI REMAJA 2010    

kalah model2 lain....haha

9 GAMBAR GAMBAR NEELOFA | PEMENANG DEWI REMAJA 2010

comel takk...?


ni pun comel....hee~


ni yang dy bllakon ngan shaz jaszle lan cite Azura...

lagi satu yang aku suka...... sebab dy dr KELANTAN gak....hehe



~bersenam~haha


To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!


ni ala taichi sikit la…

sebagai intro dan warming up..


tiru la macam ni…

untuk melegakan bahu dan leher..


wa..wa..aaa


gerak kekanan kemudian ke kiri..


gerak ke kiri kemudian ke kanan


ikut je ler… jangan sampai rase sengal lak..


tepuk kuat kuat kat dahi..

ni untuk hilang mengantuk..


dah tu buat gerakan tangan dan badan…

buat macam happy aje..


kemudian goyang2 tangan dan badan sikit…

buat macam takde masalah…


buat secara agresif pula…

jangan peduli apa orang lain kata..
cakap aku boleh!



hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…
mcm org mabuk..


tengok muka kat cermin

sambil goyang2.. lawa tak…


akhir sekali

buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu
ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~