WE'RE WAITING FOR YOU.. o_O

04052012
#saat yang tak dapat dilupakan... thanks ye kawan2ku sekalian.. huhu.. nanti kita kua lagi.. hoho~


05052112
#perkara yang tak pernah diduga terjadi.. kak ira tibe2 je tak boleh melihat.. YA ALLAH, beratnya dugaan buat kak ira.. kak ira, kak ira kena kuat ye.. :(

06052012
#sebaknya hati kami bile melihat kak ira begitu.. tak sangka sangat2 kawan kami jadi macam tu.. memang tak tahu nk kata ape.. first time tengok muka kak ira pun, terus nangis.. bila da start nangis memang tak tahu la cane nak berhenti.. huhu~ 

13052012
#ALHAMDULILLAH.. kak ira da boleh nampak da.. terima kasih ya ALLAH.. perjuangan kami masih jauh lagi.. dan kami mahu bersama sampai habis sem.. insyaALLAH.. 

kak ira.. cepat2 sembuh oke..? kami tunggu kak ira datang.. rindu sama kamu sangat2.. minggu ni byk test.. jomla kita study sama2.. hee~
<lamo doh sero xsumak nge kak ira..haha>

salam sayang buat kak ira...
dari :- SAF.. huhu~

329 yang awesome

assalamualaikum..:)


~10 MAY 2010, the first day kat matrix. dan pertama kalinya bertemu dengan 3 orang wanita melayu terakhir yang sgt awesome ini. 




at first we did not get along. 
we kept quiet and ignored each other.
its so strange, suddenly we started understanding each other. 
and now, i miss you all like crazy if all of you, not next to me anymore.
(ni lirik lagu)...haha


~mungkinkah kita akan bertemu lagi..? the best moment that we spent together will remain forever. dan kamu2 juga was the best roomate lah...>___<



BERSAMA ROOMATE YANG TERCINTA


~buat THEMAH tercinta, take a good care of yourself. 
da berjaya nt jangan lupa ana.heee~

~buat SERI tersayang, stay cool n cute slalu.
moge2 dapat DL slalu. gd luck, dear. huhu~


~err.. buat FARAHIN ter'CUTE'..haha~
moge2 ko jumpa someone yang lagi better, oke..? dont give up ya my baby..hoho~
blaja leklok..:)

~biarpn kita duk jauh da skrg, jangan lost contact tw...huhu
yela, kot2 nati nak kawin or pape ke, ajak2 la orang kat sini, oke..? @___@
rindu kamu semua sangat2.



My Favourite

untuk menghilangkan kegelisahan yang melanda, tibe2 terfikir nak buat benda ni. "SAYA GILA KOREA" haha~ yela, tadi balik2 kelas dapat mesej, y no celcom da tak boley guna. huk2. hilang bonus hari jadi aku. haihhh. malang tak berbau @____@
dari aku duk sedih2, baik aku buat benda yang boleh wat aku happy. hee~
back to "SAYA GILE KOREA" ada beberapa pelakon ni, memang aku minat la. hehe~
ni la mereka. huhu~ >_____<

they'll y I admire the most!!

            
sape2 yang minat korea, mesti kenal dia ni kan..?
KIM HYUN JOONG.
first time tengok dia berlakon BOF.
fuhh. memikat hati ah.
ohhh. aku tergoda. ahha~
ni, rapper for 2PM. cute. hehe~
OK TEAC YEON.
suka dia sb watak yang dia dalam Dream High cool.

ni LEE MIN HO.
lama da kot minat dia, dari zaman muda2 lagi.
dia famous kot.

dia ni blakon dalam "Seducing Mr. Perfect".
movie first dia yang aku tengok.
DANIEL HENNEY. 
kalau boleh, insyaALLAH, my future husband nak yang macam dia...haha~

ni pulak CHOI SIWON
. tak tahu la macam mane boleh suka dia....
tapi dia, gile cool ah. dan juga, dia kacak. ahha~