MAAFKU PINTA 

Sem 2 da nak habis… 2 paper pun dah lepas… fuhhh… 3 more to go…
hmm, tapi ada something yg tak berubah dalam diri aku ni… ‘MALAS’… haihh… memang susahla nak hilangkan perasaan malas tu… huhu… mungkin juga aku tak pernah cuba… haha

Kali ni bukan nak cakap pasal malas tapi ‘MAAF’… rasa macam banyak sgt buat salah kat orang… kalau nak ingat semua, memang tak la…
 hmm…ada beberapa orang yg ‘WAJIB’ aku minta maaf…
mungkin maaf sbb :-
ü  Terkasar bahasa lalu mengguris perasaan…
ü  Terguna duit lalu ku lupa mahu pulangkan… <kalau ada mitak la… hee>
ü  Termarah tak tentu pasal lalu bermasam muka…
ü  Tercakap banyak lalu mengganggu ketenangan hidup kamu2…
ü  Tercerita benda yg tak patut lalu mengundang kebosanan…
ü  Terpaksa melayan kerenahku lalu menghabiskan kreditmu…

àmaaf ku pinta… L

permohonan MAAF secara terbuka kepada mereka di atas...
huhu... sorry :)

Dan, macam2 lagi perkara yg membuatkan Noorfarhana Mat Yusoff ini perlu untuk meminta maaf…
Terlajak kata mmg tak boley la nak delete, sama la jugak macam kita tersilap send mesej yg xpatot… huhu~

dan juga maaf dipinta kepada yg bagi lagu ni...




*ramai yg kata lagu ni ganas, tp janji aku suka... haha
and, ada sbb kenapa aku suka lagu ni... <3

saat2 yg tak dapat dilupakan~

hmm...


lately, penat sangat rasa... macam2 yang jadi... yg paling aku  tak puas hati, fb kena hack... apela nasib badan... dahla orang tu siap call<vidoe call> member2 aku... girl saja pulak tu... sampaikan cikgu aku pun dia call... kenapa...? dah gatal sangat ea...?haha... dugaan2 @____@



 report belanjawan, aku tak usik pape lagi... nak kata malas, tak... nak kata busy pun tak... ntahla... haha... mungkin sebab aku da ada kesedaran untuk belajar kot... maklumlah, final tak lama lagi kot... nak dapat 3.98 macam dia, memang tak mampu la... haha...
so, aku nak target DL, cukup lah untuk sem ni...

ada lagi yg menyedihkan aku... aku ter'MARAH' pres aku... so sorry okay...? anna tak sengaja... hmm... 
sape yg suka dia kena marah..? mesti tak kan... jahatnya aku...



minggu ni jugak, shooting dah settle... tapi nk edit pulak 1 hal... dalam group ada boy sorang, tapi ntah pape... haihhh...
report BEL pun dah selamat kot sampai ke tangan KAK JOTHY... huhu... bagi la kami extra mark miss...haha >___<



before tu, ahad lepas kami ada dinner... kami pulak tu yang handle... tapi ALHAMDULILLAH... segalanya berjalan lancar... biarpun banyak ketegangan yg terjadi before berlangsungnya dinner tu... huhu... thanks to all my classmate, AS2032M... (thanks yg special buat transport supporter.... hoho... lain kali tolong lagi ye...?)

hmm... final memang tak lama da... harap2 semuanya berjalan lancar... amin...

kami adalah penyambut tetamu yang baik...heee~

bersama, lebih baik >___<

kami model colgate...ahha...
semestinya...huhu
classmate yang ohsem....huhu
semuanya cantikkk... hmm
*tengokla classmate sape...haha

hmm.. banyak lagi pic, tapi ini saja yg mampu untuk dipersembahkan buat mase ni...
bye >___<

kenangan terindah terukir di sini


disebabkan tak mampu untuk melelapkan mata... 
tiba2 je rajin nak mengarut di sini... hee~


dah 3 tahun tinggalkan zaman sekolah... rasa macam xpcaya je... hoho
rindu sangat2 nk jadi budak skolah lagi... memang enjoy+best lah... 
rindu nak makan sama2 kat DEMA... rindu nak tido dlm kelas...
rindu nak dengar tazkirah... rindu nak jemaah setiap waktu...
 rindu nak pakai bj batik skolah... haha
rindu nak skip assembly hari rabu, mnyorok dlm toilet... favourite... huhu

rindu classmate, rindu dorm, rindu member2, rindu cikgu2...

rindu SBPIK sangat2...
hari2 kena rotan pun, saya sanggup cikgu... da lali da kot ngn rotan cikgu 2... hee~



memang rindu nak balik zaman muda2...huhu





bersatu untuk VANGUARD... hoho~



kehadiran mereka menceriakan kelas...huhu

~klik di sini~ err




ini adalah antara karya kreatif budak2 kelas aku... 
lucu bile tengok balik...
sungguh tak matang... ish2




#kepada yang terlibat dalam pembikinan video ini, tahniah di ucapkan.. O.o