sangat tak senonoh, ishh

kepada sesiapa yang ada heartattack, sila jangan tengok, hoho~


act, nk tunjuk muka aku bila candid
hahaha


semua muka tak jadi, haha


masing2 khusyuk @__@


semangat gila makan kek coklat rye <3

time ni, ada orang lalu dan aku pun tengok orang tu jalan, huhu

time belajar, kena fokus

dan ini muka yang paling buruk aku, tak senonoh gila

#bila bosan melanda, ni lah kerja aku, huhu
sekadar suka2 -,-

to all my friends, gd luck final, ^O^



bersama mereka buat aku lebih bersyukur :)

haha, tajuk macam suspens je, 
act aku nak upload pic yang aku gi rumah anak yatim weekend haritu :)

ni, bukanlah first time aku gi rumah anak yatim.
dulu dah pernah pergi, time form3.

apa yang best, anak2 yatim kat sana, semua budak2 kecik, 4-6 tahun.
semuanya comellll, uihh, geram.


akak2 cutee <3

wahh, gembiranya kami :p
ni lah rumah anak yatim tuu

sememangnya kak ira memang ada bakat jaga budak, haha
                           
sebelum aktiviti start
ni adik aku, nama dia hani, sedih nak pisah ngn dia, huk2

ni group aku, weeee~

muka candid yang ayu, huhu

muka candid yang buruk, haha